Vrijdag 18 juni heeft er onder prima omstandigheden een goede afsluiting plaatsgevonden van de voorjaar reeks.

De 20 trainingen zijn voorbij gevlogen en de vakantie is aangebroken. Er hadden ongeveer 10 kinderen gebruik gemaakt om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen voor het afsluitende onderlinge toernooi met individuele winnaars.

De avond zijn we begonnen met een warming up spel en daarna is snel gestart met de 5 ronden onderlinge wedstrijden met een individuele stand in iedere leeftijdsgroep. Na ruim een uur werd de voorjaar reeks voldaan afgesloten en werden de prijzen uitgedeeld en de attenties meegenomen door de deelnemers. Overall winnaar van de avond was Menno Bekman met 75 wedstrijdpunten. Hij zal het volgende seizoen gaan spelen bij FC Emmen.

Er is veel geleerd dit voorjaar en dat allemaal in een goede sfeer tussen coaches en spelers. Fijn om te zien hoe de spelers van de diverse verenigingen in een goede samenwerking met elkaar aan het trainen zijn ieder vrijdagavond. Nu even genieten van de vakantie en eind augustus zal de najaar reeks gaan starten en hopen we weer velen te begroeten.